Annonse

Filminfo og video

Entourage: sesong 3

For de som ikke har sett eller hørt om Entourage før, så blir det litt feil å begynne å lese om den tredje sesongen nå. Men jeg skal allikevel gi dere en liten innføring.

Entourage er et fransk ord som betyr omgi, rundt omkring eller lignende, og i denne sammenhengen brukes det om en gruppe som henger sammen. Denne gruppen består av kompisene Vincent Chase, Eric Murphy, Johnny Chase (populært kalt Drama) og Turtle. Vincent er stjernen i gruppa, han er en skuespiller på vei opp mot stor stjernestatus, han er ung og han er kjekk. Eric, kalt E, er manageren og sammen jobber de for å få Vincent opp blant stjernene. Drama er også skuespiller, men ikke med den samme suksessen som broren Vincent, og Turtle bare dilter etter for å sjans på damene.

Men for å komme seg frem i Hollywood trenger man en agent, og det er her Ari Gold kommer inn. Han er slesk og slu, akkurat slik en agent skal være og hans største stjerne i byrået per dags dato er nettopp Vincent Chase, som i sesong to ble ferdig med innspillingen av Aquaman, i regi av James Cameron. I de 12 første episodene av tredje sesong, som denne utgivelsen inneholdt, følger vi Chase etter suksessen med nettopp Aquaman.

Jeg ble først oppmerksom på Entourage via en kompis for ett år siden, og fikk dermed med meg de to første sesongene på DVD slik at jeg kunne se disse sammen. Og jeg ble tatt med storm. Det gikk litt tregt i starten, men etter at jeg hadde sett fem-seks episoder var jeg hektet. Episodene er bare rundt tyve minutter, så det går veldig fort å se disse sammenhengennde. Og etter som tiden går blir også egoet til Vincent Chase større og han føler seg mer frimodig i valg av hvilke prosjekter han ønsker å delta i. Dette fører dessverre til at han kaster på seg litt vrede her og der, både fra agenten sin og noen av de større produksjonsselskapene.

De fire som spiller hovedmennene i Entourage er skuespillere uten altfor stor anerkjennelse fra før. Den mest kjente av dem er vel egentlig Kevin Dillon, broren til Matt Dillon, som spiller Johnny Drama. Mannen med erfaring derimot er Jeremy Piven som er brilliant som agenten Ari Gold. Selv om serien handler om de fire er det Ari Gold som ofte kommer og gjør det hele så mye bedre.

I tillegg har produsentene klart å dra med seg en hel skokk med kjente skuespillere til å bidra med gjesteroller i filmen, noen som seg selv, andre i småroller. Dette er f.eks. store navn som James Cameron, Peter Jackson, Paul Haggis, Brett Ratner, Scarlett Johansson, Jessica Alba, Val Kilmer til kjendiser som Bob Saget, Ralph Macchio, Hugh Hefner, Gary Busey, Mandy Moore, Seth Green, Stephen Gaghan og M. Night Shyamalan. Listen har etter hvert blitt lang og ganske imponerende.

Entourage har ikke blitt noe dårligere med tiden, og sesong tre er på ingen måte dårligere enn de tidligere sesongene. Jeg vil anbefale alle sammen å ta en titt på denne serien, men husk å se på fra starten, på denne måten får du bygget opp et fantastisk forhold til Vincent, E, Drama, Turtle, Ari og ikke minst Lloyd.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse