Annonse

Filminfo og video

Saw IV

Eller har den det? Under obduksjonen av jigsaw kommer nye spor frem og ondskapen fortsetter.

Skuespillerne i Saw-serien har alle gjort en utrolig bra jobb og passer godt til filmer av denne sjangeren. Tobin Bell (Jigsaw/John) gir virkelig dybde til ondskapen han portretterer og i Saw IV får vi vite mer om bakgrunnen til John og hvorfor han ble Jigsaw. Lyriq Bent som spiller Rigg passer fint i rollen som "hovedoffer" i filmen, som har fått samme vri som i Saw III. Donnie Wahlberg er tilbake i rollen som Eric Mathews, politimannen som forsvant i slutten av Saw II, han har ikke en stor rolle i filmen men er en viktig del av plottet.

Darren Lynn Bousman fortsetter Saw-serien med blod, gørr og terror. Han klarer nok en gang å finne oppskriften på en grøsser som fasinerer, fengsler og gir vemmelse i godstolen. Saw IV er den filmen i Saw-serien som oppklarer og forklarer mye av ondskapen til Jigsaw. Det er den filmen i serien som nok har færrest antall mord, men det betyr ikke at Darren Lynn Bousmann har sluppet opp for morbide måter å drepe på. Finn plassen i godstolen, skru på alt av lys og la deg skremmes og vemmes gjennom Saw IV som er en av de beste i filmserien.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse