Annonse

Filminfo og video

Bryllup p prve

”Bryllup på Prøve” handler om nyforlovede Ben Murphy (John Krasinski) og Sadie Jones (Mandy Moore), som har planer om å gifte seg, og å leve lykkelig i alle dager. Begge to er klare for å gifte seg, men ettersom Sadie sin familie tilhører St. Augustines-kirken som ledes av pastor Frank (Robin Williams) blir det vanskelig for dem å gifte seg. Pastoren krever nemlig at Ben og Sadie gjennomfører hans samlivskurs før de gifter seg. Kurset består av idiotiske forelesninger, rare hjemmelekser, og klare brudd på privatlivets fred. Paster Frank og hans samlivskurs setter forholdet mellom Ben og Sadie på en alvorlig prøve. Spørsmålet er bare om de klarer å består testen, og komme seg til alteret i det hele tatt!

Filmen er regisert av den prisbelønte regisøren Ken Kwapis, som har arbiedet både med spillefilmer og tv-serier. Han har regisert episoder av kjente serier som The Office, Grounded for Life, og Malcolm in the Middle som han ble Emmy-nominert for. Som filmregissør har han laget The Sisterhood of the Traveling Pants, The Beautician and the Beast og Sexual Life. Med seg i Bryllup på Prøve har han fått den kjente skuespilleren Robin Williams. Han har blitt Oscar-nominert for beste mannlige hovedrolle i blant annet storfilmen Good Morning, Vietnam (1987). Han vant en Oscar for beste mannlige birolle i "Good Will Hunting" (1997), og han har vært med i en rekke andre kjente filmer.
Bryllup på prøve er en helt grei film, med en helt grei historie. Kvaliteten på både lyden og bilde er veldig god, men ekstramateriell finner vi lite av. Alt i alt er dette en fin film som du enten kan se alene, eller sammen med familie.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse