Annonse

Filminfo og video

Beer League

Artie Lange (Artie DeVanzo) og Dennis Mangenelli (Anthony DeSando) er to helt ulike personer. Artie har en stor ølmage, er arbeidsløs og er i elendig form. Dennis er topptrent, har en god jobb og lever i en villa. Det eneste desse har til felles, er at de begge elsker baseball! Begge leder nemlig hver sitt baseball-lag i den samme ligaen. Hvem som har det beste laget er vel ikke så vanseklig å tenke seg?

Artie og laget hans er veldig glade i en fest og gir seg aldri før alle er totalt dritings. Baseball har de derimot ikke så mye greie på. Men skal de fortsette å spille sporten de elsker, blir de nå nødt til å holde inn ølmagen og stumpe røyken for en stund. Politimesteren har nemlig bestemt at ett av lagene må trekke seg fra ligaen. Artie og resten av gjengen må slå laget til Dennis (som har vunnet ligaen fire år på rad), eller så blir de sparket ut av ligaen for godt!

Filmen har mange skuespillere som leverer varene godt, men ingen av de er så veldig kjente. Den mest kjente av skuespillerene er nok Artie Lange. Han har nemlig vært med i filmen Old School , i tillegg til serien Mad TV. Bilde- og lydkvaliteten i filmen er god, og det er lite å klage på der. Av ekstramaterial finner vi derimot veldig lite. Det eneste vi får med av ekstramateriell er faktisk en eneste trailer.

For å konkludere: Beer League har alt som skal til for å skape en helt grei komedie: øl, sex, eskortepiker og sport. Vi får se mye av det rare Artie og gjengen driver med, og alt i alt er dette en helt grei film. Om du liker sport, damer og øl, da bør du få med deg denne filmen!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse