Annonse

Filminfo og video

Invasjonen

Psykiater Carol Bennell (Nicole Kidman) og kollegaen Ben Driscoll (Daniel Craig) finner sannheten bak den voksende epidemien, men det kan allerede være for sent. Utbredelsen av epidemien skjer så raskt at de ikke vet hvem de kan stole på og hvem som allerede er smittet. Carols eneste håp er å holde seg våken lenge nok til å finne igjen sønnen sin, han har løsningen som kan redde menneskeheten fra den ukjente trusselen.

Invasjonen er fjerde gang historien om epidemien fra verdensrommet blir filmatisert. Orginalen "The invasion of the Body Snatchers" kom i 1956 og var basert på en roman (The Body Snatchers) skrevet av Jack Finney.

Oliver Hirschbiegel har regissert denne versjonen av "The Body Snatchers" og han har gjort en fantastisk jobb. Oliver Hirschbiegel spiller på frykten for det ukjente på en utrolig god måte og har brukt enkle, men gode virkemidler for å skape en uhygge over filmen som ikke har vært å finne på noen av de 3 tidligere filmatiserte versjonene. Han har funnet skuespillere som passer meget bra i sine roller og som virker troverdig i sine fremføringer. Nicole Kidman (Carol Bennel) passer godt i rollen som vellykket arbeidende alenemor som må ut å redde verden, og hun får god hjelp til sin rolle av Jackson Bond som spiller Carols sønn Oliver.

Daniel Craig (Ben Driscol) forsvinner litt bak Nicole Kidman men gjør allikevel en bra rolle som hjelpende venn med stort nettverk og midler. Sammen gir denne trioen filmen høyeste spenningsfaktor og lette gys.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse