Annonse
Disney har hatt en enorm suksess med sine tre filmer om piraten Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean. Nå kommer det fra offisielle steder at en fjerde film skal ha premiere i 2011.

Filmen er planlagt å være en uavhengig film av de tre andre, med en historie som ikke er så knyttet til det vi tidligere har sett fra de karibiske øyene. Dette fører også til at man kan kutte litt ned på kostnadene og gjøre filmen mer budsjettvennlig.

I tillegg til dette har Disney også sagt at vi kan få oppleve Cars 2, National Treasure 3 og en 3d-innspilling av Tron i 2011.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse