Annonse
Etter mange år foran kameraet skal nå Tim Allen for første gang prøve seg bak kameraet. Filmen er "Crazy on the Outside" som handler om en eks-fange som finner ut at livet utenfor murene er mye vanskeligere enn innenfor, spesielt når han bor sammen med sin søster. Allen skal selv spille hovedrollen. I tillegg er Ray Liotta, Carrie-Ann Moss, Julie Bowen og Kelsey Grammar i snakk om forskjellige roller i filmen.

Allen har tidligere regissert en episode av "Ti tommeltotter", men har aldri prøvd seg på et større prosjekt som det en film er. Filmen har ikke fått premieredato enda, men innspillingen starter i mars.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse