Annonse

Filminfo og video

Secret Lives

Dette dilemmaet får Jill Thompson da Mike, en representant for forsikringsselskapet til hennes mann Leonard dukker opp på døren. Hun trodde Leonard døde for ti år siden i en brann, men får nå vite at han faktisk kun døde for en uke siden. Dette fører til at hun begynner å grave litt rundt hans liv og finner ut at like før han døde tok han ut fem millioner dollar fra kontoen. Jill finner også ut at hans naturlige død ikke var så naturlig allikevel, og at de som drepte Leonard nå er ute etter henne.

Jeg kan beskrive denne filmen veldig kort for de som måtte være interessert i det. Forutsigbar, kjedelig og usannsynlig. Forutsigbar fordi det var klart allerede halvveis ut i filmen hvem den skyldige var, og filmen brukte bare lang tid på å spinne rundt på dette uten å forsøke å lure oss inn på et annet spor. Jeg tror de kanskje prøvde å få oss til å tro det var en annen, men timingen og utførelsen på dette var så dårlig gjennomført, at man rett og slett ikke trodde denne tanken.

I tillegg ga ikke filmen oss noe særlig av underholdning, i hvert fall ikke den underholdningen man vil ha når man ser en slik type film. Her skal man helst sitte på kanten av stolen, med handen nede i popcorn-bøtta og kjeven langt nede på brystet. Man skal kastes hit og dit i ville teorier som fører til at man ikke har peiling på hvem den skyldige er (dog ikke så mye at man mister sporet, for da kan interessen også fort dale). Men man skal heller ikke ta så raske u-svinger i historien at man etter hvert blir svimmel, fordi dette merket man også veldig ofte i filmen, spesielt hos hovedpersonen Jill.

I et øyeblikk er hun livredd og tør knapt å bevege seg ut av huset, og i neste sekund er hun tøffere enn Wonderwoman og skal ut og løse hele saken på egen hånd. Og så får vi noen hendelser som man sitter i et kvarter etterpå og spør seg selv hvordan det kan være mulig.

Daphne Zuniga og Duncan Regehr er ukjente navn for meg, men i denne filmen er jeg ikke særlig overbevist over deres talenter. Zuniga har en lei tendens av å overspille for mye i de fleste scener, spesielt i de som hun skal vise følelser, enten det er frykt, sinne eller glede. Regehr blir for det meste litt for tam i sin fremstilling av agenten Mike, med noen unntak som jeg ikke skal nevne uten å røpe for mye.

Secret Lives er en film som havner under gjennomsnittet for filmer, den gir deg ikke noe særlig valuta for pengene, så det beste er nok rett og slett bare å styre unna.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse