Annonse

Filminfo og video

The Thing About My Folks

The Thing about My Folks er en film skrevet av Paul Reiser. Han har også produsert den, og spiller Ben Kleinman - en av to hovedpersoner i filmen. Den andre hovedrollen tilhører Peter Falk, som spiller faren hans, Sam Kleinman. Det skal også nevnes at Olympia Dukakis, som spiller Muriel Kleinman, også er en viktig del av filmen, samme om vi ikke får se henne så mye.

Ben (Paul Reiser) er forfatter og bor med sin kone og sine barn i storbyen New York, men hele familien drømmer om å flytte på landet. En kveld dukker Ben sin far, Sam (Peter Falk), plutselig opp. Ben spør hva som er gale, men faren vil ikke si noe. Litt senere forteller han at hans kone har forlatt han etter 46 år, og nå vet han ikke hva han skal gjøre.

Ben skal ut på landet å se etter ett nytt sted å bo. Han bestemmer seg for å ta med Sam, slik han kan få litt tid til å tenke på noe annet enn kona. Ben og faren er like forskjellige som natt og dag, og turen blir absolutt ikke som forventet. De har ikke vært så mye sammen, og aldri lære å kjenne hverandre . Denne turen endrer på dette, ettersom de får en gylden mulighet til å bli godt kjente med hverandre.

Både Paul Reiser og Peter Falk spiller veldig bra i denne filmen, og skuespillet kan vi ikke annet enn å være godt fornøyd med. Filmer med samme produsent, skribent og hovedrolleinnehaver bruker ikke å bli så altfor gode filmer, men The Thing about My Folks klarer seg likevel bra. Lydkvaliteten og bildekvaliteten er god, mens ekstramateriallet dessverre ikke kan sies det samme om. Det eneste vi kan kose oss med etter filmer, er dessverre kun ett par trailere. Men selve filmen er en helt grei film, med en helt grei historie, og med gode skuespillere. Dette er en fin film å se en familiekveld.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse