Annonse

Filminfo og video

The Inquiry

Hovedrollen i filmen tilhører, Daniele Liotti, som spiller Tito Valerio Tauro. Han er en romer og lederen av "7th Gemina Legion" som sloss mot barbarere i Gallia og Tyskland. Keiser Tiberius (Max Von Sydow) kaller han til seg, og Tito reiser til han så fort han klarer. Handlinga er satt til året 33 etter Kristus, og ett jordskjelv som ryster hele verden gjør Tiberius redd. Keiseren gir Tito i oppdrag å finne ut hva som skjedde. Grunnen til at keiseren akkurat har valgt Tito til å utføre dette oppdraget, er at han vet at Tito aldri vil gi opp før han har funnet svaret.

Tiberius har funnet ut at noe som skjedde i Jerusalem kan ha noe med saken å gjøre, og sender Tito ditt. Sammen med Brixos (Dolph Lundgren), sin tyske slave, blir han sendt til å finne ut hva som har skjedd. På reisen oppdager Tito blant annet sannheten bak korsfestingen av Jesus Kristus. Filmen inneholder også en kjærlighetshistorie mellom Tito og Tabitha (Monica Cruz), datteren til en mektig mann.

Hristo Shopov som spillte Pontius Pilatus i The Passion of the Christ, har fått den samme rollen i denne filmen. Filmen har en glimrende dektektivhistorie ettersom Tito må finne sannheten, som Pilatus vil skjule. Denne dyre filmen har samlet seg en gjeng med dyktige skuespillere, som alle går bra inn i rollene sine. Tror hva du vil, men Dolph Lundgren leverer faktisk en av sine beste skuespillerprestasjoner her.

Filmen har dårlige slåsscener, men likevel ganske god bildekvalitet. Lyden er også veldig god, og vi finner en god del spennende dialog. Av ekstramateriale finner vi to trailere, pluss "The making of".
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse