Annonse

Filminfo og video

Wolfhound

Wolfhound handler om en kriger på jakt etter hevn. Som barn er han vitne til at familien blir myrdet av en ond stamme, og blir selv tatt med som slave til gruvene. Mange år senere vinner han sin frihet ved å drepe en av sjefsvaktene, og begynner sin kamp mot hevnen. På veien mot sin argeste fiende treffer han på ei ung jente og en gammel magiker. Han lover å ta dem med til nærmeste by, for at de skal kunne komme i sikkerhet der. Før de kommer så langt møter de på følget til prinsesse Helen. Wolfhound blir etterhvert prinsessens livvakt, og følger henne til hennes endepunkt, som selvfølgelig innebærer mange harde kamper mot sine verste fiender.

Oppskriften på Wolfhound virker fryktelig kjent, og man kan friste seg til å si at det er en salig blanding mellom Ringenes Herre, Braveheart og Conan Barbareren. Vi har en ung gutt som er vitne til at stammen blir utryddet av en ond stamme, egentlig uten særlig grunn. Denne gutten vokser seg stor, blir en enorm kriger og søker hevn på verst tenkelig måte. Filmen er basert på boken av samme navn fra Mariya Semenova.

Selv om man ikke burde gjøre det, blir det til at man sammenligner denne filmen mest av alt med \"storebroren\" Ringenes Herre, for det er den det blir enklest å sammenligne med. Jovisst får du en god historie, nydelig naturfotografi, store slagscener og til tider god musikk, men den kommer dessverre ikke opp mot disse. Og når man flere ganger i filmen omtrent ikke hører hva skuespillerne sier, ødelegger dette litt på helhetsinntrykket.

Wolfhound er så absolutt ingen dårlig film, og den har fått meget god mottakelse i de fleste land, med rundt 300 millioner innspilt. Jeg vil anbefale å se denne, hvis du er interessert i sjangeren, og det er lett å forvente flere slike type filmer i tiden som kommer.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse