Annonse

Filminfo og video

Wedding Crashers

Når sesongen går mot slutten kommer årets bryllup, problemene oppstår når John blir forelsket i søsteren til bruden. Regelen er at de har kun bryllupet og mottakelsen til å "seal the deal". Derfor er Jeremy svært skeptisk når de blir invitert til familiens feriehus, spesielt siden han blir forfulgt av brudens andre søster som er en smule mindre moden… Herifra og ut kommer den ene latterkula etter den andre.


Samspillet mellom Wilson og Vaughn er med og trekker filmen opp betraktelig. De spiller de to kameratene på en overbevisende og morsom måte. De beviser i denne filmen hvorfor de er regnet som to av de bedre komikerne i Hollywood. Når også Rachel McAdams følger opp med overbevisende skuespill i birollen som Claire, datter av en av USA's ministere, kommer det fram litt mer enn bare komedie, men også litt romantikk oppi det hele. Det skal også tas med at Christopher Walken gjør en god rolle som ministeren William Cleary.

Historien holder et godt nivå til å være en komedie, selv om den kanskje faller litt igjennom til tider. Men de fleste stedene hvor historien ikke holder er enten Wilson eller Vaughn på plass og redder det inn med en av sine mange vittige kommentarer. Reglene som de refererer til gjør også sitt til å skape latter og smil. Dessverre holder ikke historien hele veien. Når den gjennom hele veien har vært overraskende og morsom ender det opp med en ganske så forutsigbar og typisk slutt.


Alt i alt vil jeg si at Wedding Crashers er en veldig god og morsom film, som spesielt imponerer gjennom de to hovedrollene som skildres gjennom Owen Wilson og Vince Vaughn. De leverer to gode prestasjoner, bestående av godt samspill og morsomme replikker. Om selve handlingen kan skuffe til tider vil du garantert sitte igjen med mange lattere etter å ha sett disse to herje bryllupene i 2 timer. Det som trekker ned er slutten som er litt for forutsigbar og kjedelig. Utenom dette er det en kjempemorsom film så lenge du ikke forventer noe annet enn det den faktisk er: En komedie.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse