Annonse
New York, I Love You er en film som skal følge opp etter suksessen med Paris, Je T'aime. Flere regissører skal lage en kortfilm fra forskjellige steder i byen. Anthony Minghella var en av disse regissørene som hadde sagt ja til å lage en av disse kortfilmene, men på grunn av hans bortgang rakk han ikke å fullføre dette.

Nå har Shekhar Kapur, regissøren bak Elizabeth og The Four Feathers, sagt seg villig til å ta over Minghellas manuskript. Kapur sier han snakket med Minghella før operasjonen om å ta over prosjektet i tilfelle noe skulle gå galt. "Han fortalte meg at filmen handlet om verdien av det å leve, og om hvordan noen mennesker bare kaster bort sitt liv, uten å se tilbake på skjønnheten i det. Jeg skal regissere denne filmen med Anthonys sjel i mitt hjerte".

Andre regissører som skal være med på New York, I Love You er Yvan Attal, Brett Ratner, Allen Hughes og de to debutantene (innen regi) Scarlett Johansson og Natalie Portman. Filmen vil bli produsert i 2008, men ingen lanseringsdato er gitt enda.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse