Annonse
Ian McKellen er en fyr som vet å tilfredstille sine fans, og er en av de som er flinkest til å oppdatere sine beundrere via sin egen hjemmeside www.mckellen.com, ved å besvare mailer og legge inn de siste nyhetene. For ikke lenge siden fikk han noen spørsmål angående Hobbiten, og besvarte disse som følger: "Ja, jeg vil, hvis Peter Jackson og jeg har noe med den å gjøre, han som produsent og jeg, en utrolig heldig skuespiller. Fran Walsh og Peter har sagt de ikke kan tenke seg Hobbiten uten den originale Gandalf. Denne tilliten har enda ikke blitt bekreftet av regissør Guillermo Del Toro, men jeg har satt avtaleboken min for 2009 ledig."

Del Toro selv har tidligere sagt at hvis han skal ta på seg regien av filmen (signeringen av denne avtalen ser ut til å bli dratt ut i det vide), så er han meget interessert i å ta med seg folkene fra Ringenes Herre. Dette vil da mene Ian McKellen, Ian Holm, Hugo Weaving, Cate Blanchett og ikke minst Andy Serkis.

Les flere svar på McKellen sine sider
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse