Annonse

Filminfo og video

Deep Fear

Deep Fear er den flotteste filmen effektmessig jeg har måttet kjempet meg gjennom. Filmen, som er filmet i ørkenen rundt Salt Lake City er fantastisk. Sjeffotografen Ross Richardson har gjort en helt utrolig jobb med Deep Fear, og nesten alt som er filmet ser perfekt ut.

I hovedrollen i Deep Fear finner vi Emmanuelle Vaugier (Saw II), som spiller den unge sheriffen Annie Flynn. Hun jobber i en amerikansk småby, og noen mystiske forsvinninger har skjedd den siste tiden. Etterforskningen er selvfølgelig ledet av Annie, og hun har med seg en gjeng menn. De havner etter hvert luskende omkring i en mørk gruve, og blir innimellom angrepet av et alien-aktig monster.

Historien i filmen engasjerer ikke, skuespillere ser ut som de kjeder seg og monsteret er ikke altfor skremmende, selv om det er teknisk godt laget. Det er en god del monsterscener med mye skriking i filmen, men det er ikke nok til å dekke over det faktum at handlingen går tregt og svært lite egentlig skjer.

Det som redder filmen fra total fiasko er de fantastiske plassene den har blitt filmet på, i tillegg til de kompetente skuespillerne. Bildekvaliteten er helt grei, og det samme er lydkvaliteten. Av ekstramateriell finner vi ikke så mye, men det er heldigvis litt å kose seg med der. Filmen mangler en rollefigur som vi i det hele tatt bryr oss om, en god historie og effekter som duger til å skremme de ekte horror-fansene!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse