Annonse
Spacey sier: "Jeg tror de er i forhandlinger om det for tiden. Jeg har faktisk sagt meg villig til å gjøre det. Så hvis de bestemmer seg for å sette igang og de fortsatt vil ha meg, så er jeg helt klart med".

Spacey legger til at han tok rollen på grunn av sitt ønske om å jobbe med regissør Bryan Singer igjen, som han tidligere hadde jobbet sammen med under innspillingen av "The Usual Suspects". "Jeg mener at han er et geni", legger Spacey til.

Brandon Routh, som spilte Superman i filmen, ser også frem til å gjenta rollen som mannen av stål. "Jeg er helt klar for å lage en til", sier Routh. "Jeg tror nok ikke vi skal begynne riktig enda, siden den skal ut først i 2009, men tror denne filmen har et godt potensiale."
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse