Annonse
Etter at New Line Cinema ble lagt ned av eieren Warner Bros, har kampen om å få produsert Hobbiten bare blitt sterkere. Produsent Peter Jackson er nå i gang med manus sammen med sine to medforfattere fra Ringenes Herre, Fran Walsh og Philippa Boyens, og Weta er i gang med testing av animering av de tre trollene som tar Bilbo til fange.


Flere av skuespillerne fra Ringenes Herre har også sagt seg villige til å gjenta sine roller, deriblant Ian McKellan som Gandalf, Andy Serkis som Gollum og Cate Blanchett som Galadriel. Ian Holm og Hugo Weaving har foreløpig vegret seg for å signere, førstnevnte fordi han selv mener han er for gammel for rollen som den unge Bilbo, mens Weaving ikke har gitt en offisiell grunn. Det er også vært snakk om at John Rhys-Davies skal komme tilbake med stemmen til dragen Smaug.

Men kanskje den største overraskelsen kom da det ble klart at Brad Pitt hadde fått rolle i filmen, som Thorin. Thorin er av kongeætt og lederen av de 13 dvergene som oppsøker Bilbo i hans fredelige hjem i Lommelun (les mer om Thorin på Wikipedia).

Innspillingen av Hobbiten er satt til å begynne til sommeren 2009, med utgivelse av første film i 2010 og andre film i 2011.

5376
Ble du lurt? :)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse