Annonse
Det er ikke bare klesstilen fra 80-tallet som begynner å komme tilbake, nå får vi også se flere og flere av kjente tv-serier og filmer fra 70- og 80-tallet tilbake på storskjermen, selvfølgelig som nyinnspillinger. Vi har sett A-Team og Knight Rider, og nå er det altså snakk om at Universal skal produsere Magnum P.I.

Filmen har allerede et påbegynt manus av Rawson Thurber, mannen som skrev og regisserte Dodgeball, det ryktes også at Thurber skal stå for regien på denne nyinnspillingen. Og nå er det altså snakk om at Matthew McConaughey, som for noen bare blir kalt Shirtless på grunn av hans iver etter å kaste skjorten i filmer, skal ta på seg rollen som Thomas Magnum.

Ingenting av dette har blitt bekreftet enda, men skal vi følge Imdb.com har McConaughey tre filmer på tapeten i både 2008 og 2009, så skal han ta på seg denne filmen er det tvilsomt at vi får se den før 2010. Filmforumet.no kommer selvfølgelig tilbake med mer når vi får høre det.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse