Annonse

Filminfo og video

Red Rover

Will drar med seg Kylie til landstedet under påskudd av at han vil ta eiendommen nærmere i øyesyn, men sannheten er at han ønsker å prøve å behandle sin søster for den sinnssykdommen som har plaget henne siden barndommen.

Vel ute på øya begynner Kylie å se spøkelser noe Will mener bare er de psykiske lidelsenes siste skanse før hun blir frisk. Så begynner mystiske ting å skje med Kylie og Will.

Marc S. Grenier har stått for regien av Red Rover og har absolutt gjort sitt beste ut av manuskriptet, men man sitter med en følelse av å ha sett dette før. Marc klarer å få frem gåsehud ved hjelp av enkle effekter og lager dermed en troverdig atmosfære.
Will Logan spilles av William Baldwin som bruker sin gode erfaring til å ta ut hele potensialet til Will, men det skorter litt i de vanskeligste scenene. Kylie Logan spilles av Jodi Lyn O`Keefe som har spilt mest i TV-serier og mangler kanskje litt erfaring fra spillefilm, men Jodi leverer varene. Jodi spiller rollen som psykisk syk på en utrolig bra måte og sammen med regissør Marc redder hun filmen fra total kjedsomhet.

Red Rover spilles stort sett på en plass noe som ofte passer i thriller-sjangeren, og den har få roller. Enkelheten i dette gjenspeiles ofte i gode gys og masse gåsehud. Jeg savner noe av mystikken og originaliteten i denne filmen, men sitter allikevel igjen med en god filmopplevelse

Red Rover passer fint hvis du trenger noen lette gys, og hvis du vil se noe lett gjenkjennelig.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse