Annonse

Filminfo og video

Cold Comfort Farm

Men på Cold Comfort Farm har tiden stått stille i flere hundre år og standarden er ikke slik en ung dame fra velstands-London anno 1920 er vant med. Flora ser på det som sin oppgave å bringe gården opp til en standard som passer.

John Schlesinger har regissert den herlige britiske komedien og han har fått med seg mange kjente fjes for å portrettere den splitter gale familien som bor på Cold Comfort Farm. Kate Beckinsale spiller Flora, men jeg vet ikke helt om denne typen roller passer henne så bra. Hun spiller bra, men det kan av og til virke anstrengt og påtvunget i fremførelsen. Sir Ian McKellen gjør en fabelaktig rolle som gårdseier og svovelpredikant. Han har en utrolig bra måte å spille ut denne typen roller på.

Cold Comfort Farm er hva jeg vil kalle en typisk britisk komedie, og jeg klarer ikke helt å bestemme meg for om det er selve filmen som er morsom, eller gjengen som portretterer beboerne på farmen. John Schlesinger har fått med seg en utrolig gruppe, som man noen gang skulle tro er galere enn gjengen de spiller.

Uansett er det ingen tvil om at Cold Comfort Farm er en film det er verdt å få med seg.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse