Annonse

Filminfo og video

Allo Allo: Sesong 2

I starten føles det nesten unødvendig å se på, skuespillerene sier ofte mye av det samme, og latteren går fort bort til kjedsomhet, men det varer ikke lenge, etter et par episoder så begynner Renè (Gordon Kaye) å se tilbake på hva som har skjedd, og gi et lite referat i starten av hver episode, noe som gjør at man får en slags handling i hele serien. Så godt som hele serien finner sted på kafeen til Renè, hvor han må passe på å være hyggelig mot de tyske offiserene, samtidig som han hjelper den franske motstandsbevegelsen og driver på med sine to tjenestepiker. Det siste utenom at kona skal vite om det, selvfølgelig.

De to første sesongene spinner mye rundt jakten på ”The fallen Madonna with the big boobies”. Det blir ikke mye bedre når Gestapo blander seg inn, sammen med en homoseksuell tysk tankfører, som jo forelsker seg i Renè. Renè blir også skutt, men gjennopstår som sin egen tvillingbror; Renè, med alle de komplikasjoner som følger.

For den franske motstandsbevegelsen så gjemmer han et par britiske piloter som skal rømme, noe de jo aldri får gjort. Og bare det å se på alle de forkledningene som de bruker er nesten grunn nok til å se på hele serien. Etter hvert så sender London et fly for å hente de britiske pilotene, men sender heller en engelskmann som kan fransk for å hjelpe.

Egentlig så blir denne serien veldig morsom etter hvert, den har en trøblete start, men det forbedrer seg mye utover, da man får en handling man følger med på, samtidig som den fantastiske britiske humoren holder seg, sesongene igjennom.
Så hvis man liker britisk humor så er dette absolutt en serie å se på.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse