Annonse
Avisen har kommet med et rykte om at Gisele Bundchen, jenta som er kjent for sin flotte kropp og forholdet til Leonardo DiCaprio, skal spille den nye kvinnelige hovedrollen i en fjerde film om den kjente superagenten fra England, og da mener vi selvsagt ikke James Bond. Ryktene skal ha det til at det allerede er skrevet et manus, og at Bundchen skal i møte med Mike Myers og Jay Roach for å diskutere rollen. Roach var regissør på de tre første filmene.

For de som husker tilbake til den tredje filmen fra 2002, ble denne avsluttet med en cliffhanger, der Dr. Evil ble "god" og hans sønn Scott så ut til å ta over det onde imperiet.

Ingen av skuespillerne har foreløpig bekreftet dette ryktet. Så hvor stor er sjansen for at vi igjen treffer Austin Powers, Dr. Evil og resten av gjengen fra Powers-universet...?? Vel det vil bare tiden vise.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse