Annonse

Filminfo og video

Nancy Drew

Hvem har vel ikke hørt om Nancy Drew? Er du jente er sannsynligheten veldig stor for at du har lest om henne, er du gutt er sannsynligheten veldig stor for at du har lest om hennes motvekt i Hardy-guttene. De kjente bøkene av Carolyn Keene (et pseudonym for mange forskjellige forfattere) har blitt filmatisert flere ganger, og nå sist i 2007 med Emma Roberts i hovedrollen.

Nancy og faren flytter fra deres lille koselige by River Heights, hvor Nancy jobber iherdig med å oppklare det ene mysteriet etter det andre, til storbyen Los Angeles hvor folkene, oppførselen og ikke minst mysteriene er noe Nancy aldri før har opplevd. Men det stopper henne ikke i å prøve å løse saken om den drepte skuespilleren Dehlia Draycott. Jo dypere Nancy graver, jo mer problemer skaper hun for seg selv, og noen gjør sitt beste på å stoppe henne.

Nancy Drew er hva jeg vil karaktisere som en ungdomsfilm, og mest for de som har vært borti denne verdenen før. Filmen gir deg en lett underholdning hvor du ikke behøver å følge med på hvert sekund for å finne noen skjulte meninger, noe slikt finnes ikke her. I stedet er det rett-frem-underholdning, med enkel dialog, noen action-scener og et lite mysterium å løse.

Emma Roberts er den som tar på seg rollen som Nancy Drew i denne filmen, og hun klarer å portrettere Nancy slik jeg har sett henne for meg (uten at jeg har lest bøkene). Hun er lett på tå og nysgjerrig på alt som rører seg rundt. Som faren har vi Tate Donovan, som vi ikke får se så mye til, da denne filmen først og fremst dreier seg rundt Nancy og hennes "kompanjong" Corky, spilt av Josh Flitter.

Ønsker du en lett film med en detektiv som løper rundt og løser mysterium kan jeg anbefale Nancy Drew, krever du litt mer av hendelse og action, er ikke dette noe for deg.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse