Annonse

Filminfo og video

88 Minutes

Filmen starter opp med et mord, en sykt og bestialsk mord, for å sette en standard, så man begynner å lure på hva slags type film det egentlig er. Selv så leste jeg bak på coveret før jeg så på filmen, så jeg begynte å lure etter 10-12 minutter hvor egentlig det jeg leste om kom inn, det var jo det som hørtes spennende ut. Plutselig så kommer det en beskjed som lyder “You have 88 minutes left to live, tikk-takk-taaaaak” og det begynner å gå opp for en stakkars seer at filmen faktisk starter opp nå. Parallelt med at Jack Gramm (Al Pacino) skal oppklare mordet som skjedde først så må han også prøve å oppklare sitt eget mord, og det før det faktisk skjer, et kappløp mot tiden og mot sine fiender som han plutselig finner ut at han har fått.

Dette er en film som bare må sees, den setter i gang hjernen samtidig som man lar seg leve inn i filmen. Om det må være noe negativt med filmen, så er det at den er vanskelig å skrive om utenom å røpe hva som skjer, men det kunne jo vært verre en det. Filmen er et must for alle og ha i samlingen sin, den har gått glatt inn
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse