Annonse
Schamus skriver manuset som er en filmatisering av Elliot Tibers memoarer "Taking Woodstock: A True Story of a Riot, A Concert, and A Life." Boken, som ble publisert i fjor av Square One Publishers, er skrevet av Tiber sammen med Tom Monte.

Tiber spilte en uventet men viktig rolle i det å gjøre Woodstock Music and Arts Festival til den begivenheten det ble i 1969. I sitt arbeid som interiørdesigner i Greenwich Village under både kulturelle og politisk spennende tider, følte Tiber seg styrket av bevegelsen for de homofiles rettigheter. Men han var fortsatt knyttet til familiebedriften, et Catskillsmotell. I sin deltidsjobb som daglig leder ble han byens utgiver av eventtillatelser, og ga seg selv én årlig tillatelse til en liten musikkfestival. Når han hørte at den planlagte Woodstock-konserten hadde fått sin tillatelse inndratt av nabobyen, tilbød han dem sin egen tillatelse. Snart var en halv million mennesker på vei til Tibers nabogård i White Lake, New York, og Tiber befant seg plutselig midt i en generasjonsdefinerende opplevelse som skulle endre hans liv, og amerikansk kultur, for alltid.

"Elliot's exuberant and heartfelt story is a perfect window onto the Woodstock experience, exploring an inspiring historical moment when liberation and freedom were in the air", kommenterer Schamus.

Tiber har skrevet og produsert flere prisvinnende forestillinger og musikalse komedier for teater, tv og film. Som professor for komedieskriving og utførelse har han undervist ved New School University og Hunter College i New York City. Hans roman "Rue Haute" var en umiddelbar bestselger i Europa, og ble publisert i USA under tittelen "High Street".

Monte har skrevet mer enn 30 bøker og hundervis av artikler for blandt annet Life, The Saturday Evening Post og The Chicago Tribune. Blandt hans verker er "The Way of Hope", om AIDS-krisen i New York, og "Recalled by Life" som han skrev sammen med Dr. Anthony Sattilaro.

Schamus har en lang fartstid som samarbeider og produser sammen med Lee på 10 filmer, inkludert Brokeback Mountain, The Hulk, og Crouching Tiger, Hidden Dragon.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse