Annonse
Ryktene har gått, Del Toro har snakket, Peter Jackson har snakket og studioene har snakket, nå har det endelig blitt bestemt at regissøren bak Pan's Labyrint, Guillermo Del Toro skal stå som regissør for Hobbiten. Nå venter fire år i New Zealand med filming av to filmer basert på boken som startet eventyret i Midgard.

Først skal Del Toro gjøre ferdig Hellboy 2 som han jobber med om dagen, før han går over til Hobbiten. Filmen har ikke fått oppstartsdato eller lanseringsdato, og det er heller ikke skrevet et manus for filmen. Men det ser ut til at Peter Jackson, Fran Walsh og Phillippa Boyens skal stå for manuset, og at filmene vil få premiere i 2011 og 2012. Det som er bestemt er at innspillingen (lite overraskende) skal foregå i New Zealand og at (enda mindre overraskende) Weta er involvert i produksjonen.

Så nå er det bare å vente på at skuespillerne bekrefter en og en, og så er det bare å telle dager til filmen lanseres.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse