Annonse

Filminfo og video

Eventyr i New York

Er det noe Disney er meget flinke til, så er det å melke sine produkter, eller skal jeg si tyne hver eneste lille dråpe ut av det de kan. Et eksempel på dette er Hannah Montana-hysteriet som foregår i de forente stater om dagen, og det stopper ikke der. Etter suksessen med Eventyr i New York (Enchanted på engelsk) har det nå blitt diskutert å lage en oppfølger av denne filmen.

Men ryktene er veldig løse enda og det er ikke sikkert om Amy Adams eller Patrick Dempsey kommer tilbake. Regissør Kevin Lima har allerede vært i kontakt med Disney angående oppfølgeren, og Disney har en tendens til å få det slik de vil. Så tiden vil vise
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse