Annonse
Engler og Demoner er den første boken til Dan Brown, suksessforfatteren bak Da Vinci koden. Nå er Ron Howard i full gang med å fylle opp rollebesetningen, og siste mann til å melde seg på er skottenes Ewan McGregor. Fra før av har Tom Hanks sagt seg villig til å gjenta rollen som Robert Langdon. I tillegg går det to motstridende rykter om hvem som skal spille Vittoria Vetra. Noen melder at Naomi Campbell har sagt ja til å spille rollen, mens andre sier at det er Ayelet Zurer som skal bekle denne rollen.

Engler og Demoner er forhistorien til Da Vinci Koden, og det er her vi først blir kjent med Robert Langdon. Langdon skal i denne boken lete opp en morder som har brukt forskjellige symboler i sine mord, blant annet av presten Leonardo Vetra, faren til Vittoria Vetra. Hun melder seg etter hvert på jakten på morderen, som til slutt fører dem til Roma.

Filmingen er planlagt å starte 5. juni, med premiere midten av mai 2009.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse