Annonse

Filminfo og video

I Want Candy

I Want Candy handler om Joe (Tom Riley) og Baggy (Tom Bruke), som er to lokale gutter fra en liten plass i England. De går i samme klasse på skolen, og begge ønsker å bli filmskapere. Joe vil gjerne være produsenten av filmen, men Baggy liker å være sjefen i regissørstolen. De har jobbet hele året for å lage en film til eksamen, og den 3 timer lange filmen er endelig ferdig. Plutselig får de vite att årets oppgave på eksamen, er å lage en kortfilm.

Guttene leter etter noen som kan sponse dem, og havner med ett firma som bare er interessert i pornofilmer. Han gjør en avtale med dem, og lover å få verdens største blåfilmstjerne, Candy Fiveways (Carmen Electra), med i filmen. Dermed begynner dem å lete etter Candy, konvertere manuset til en litt mer erotisk film, og starter å filme det hele hjemme i huset til Joe sine foreldre.

Skuespillet i filmen er ganske bra, og de to guttene Joe og Baggy (spilt av Tom Riley og Tom Bruke) klarer seg ganske bra. Carmen Electra er som før, og vi legger mer merke til kroppen enn skuespillerprestasjonene.

Filmen er ganske morsom, og som du kanskje allerede har forstått, så er de fleste morsomhetene ganske sexrelaterte. Regien i filmen er ved Stephen Surjik, som for 15 år siden satt i stolen og regisserte Wayne's World 2. Siden den gang har Stephen holdt seg til halvgode tv-serier, men dette er dessverre ikke filmen for å få han tilbake til filmformatet.

Bildekvaliteten og lydkvaliteten i filmen er ganske god. Av ekstramateriell finner vi ”The Making of I Want Candy”, som er en bakomfilm på 22 minutter. ”10 Tips to Making Your Own Film” er fire minutter med ”tips” til hvordan man lager sin egen film. Vi finner også 19 minutter med slettede scener. Ellers finner vi noen trailere, hvorav en er for Carmen Electras egen Aerobic Striptease.
I Want Candy er en grei komedie som spiller veldig mye på sex mens vi følger Joe og Baggy sin kamp for å få laget en god film til eksamen, og kanskje tjene litt penger. Filmen klarer å dra frem latter til tider, og filmen er alt i alt en helt grei film for gutter mellom 14 og 24 år.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse