Annonse
Da det som mange kaller verdens mest kjente hemmelighet ble bekreftet har flere og flere rykter kommet og godt, og mye av det som blir sagt er sant. Nå har Guillermo del Toro snakket med den offisielle fan-siden for Ringenes Herre-trilogien TheOneRing.net om prosjektet, manus, skuespillere og effektene. Blant annet kan han bekrefte at både Serkis og McKellen gjentar sine roller, at Weta vil bli brukt til å lage effektene og at film nummer en skal ta for seg boka, mens film nummer to skal ta for seg tiden mellom Hobbiten og Ringenes Herre (omtrent 50 år).

del Toro innrømmer at han har vært i kontakt med nesten alle bak de tre første filmene, han har snakket med Andy Serkis (Gollum/Sméagol), Ian McKellen (Gandalf), Howard Shore (komponist), John Howe (illustratør), Gino Acevedo (ansvarlig for masker), Richard Taylor (ansvarlig for alle effekter) og Alan Lee (illustratør) for å komme seg godt inn i de første filmene, da målet er å komme så nære filmene til Peter Jackson som mulig.

For å lese hele intervjuet anbefaler jeg på det sterkeste å ta en tur inn hit.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse