Annonse
Mel Gibson har ikke spilt i en filmrolle siden han spilte Dr. Gibbon i The Singing Detective i 2003, men har i mellomtiden regissert to filmer (Passion of the Christ og Apocalypto), samt fått mye blest for sin berusete opptreden. Nå har han sagt ja til å spille hovedrollen i Edge of Darkness, en filmversjon av BBC miniserien fra 1985 om en politimann som ser sin datter bli drept. Først tror han at datteren ble drept i et forsøk på å ta ham, men finner etter hvert ut at datteren kanskje ikke er så uskyldig som hun først påstod.

Filmen er skrevet av William Monahan (The Departed) og skal regisseres av Martin Campbell (Casino Royale), som også tilfeldigvis regisserte miniserien i sin tid. Graham King (The Departed) skal stå som produsent for filmen. Innspillingen starter i August med lansering en gang på nyåret.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse