Annonse
Selv om Guillermo del Toro på en måte allerede har bekreftet at Ian McKellen igjen skal gjenta sin rolle som den gråkledde trollmannen Gandalf, er det alltid greitt å få høre det direkte av de involverte. Og nå har McKellen vært i samtale med det britiske bladet Empire og bekreftet del Toros utsagn.

"Ja, det er helt sant," sier McKellen. "Jeg snakket med Guillermo i det samme rommet hvor Peter Jackson sa jeg fikk rollen som Gandalf til å begynne med. Dette er selvfølgelig en rolle du ikke takker nei til, jeg elsker å portrettere Gandalf." McKellen sier videre at han er meget fornøyd med å få lov til å bli med på dette prosjektet, og snakker ofte med del Toro på telefonen. "Guillermo skal starte med manuskriptet omtrent seks uker etter at han er ferdig med Hellboy 2, vi snakker ofte sammen og jeg vet at Gandalf er klar til å komme tilbake fra pensjonisttilværelsen."

McKellen fikk også et spørsmål om hva han trodde film to skulle handle om, da den første filmen vil ta for seg selve boken Hobbiten, mens film nummer to vil bli en fiksjonell historie i perioden mellom da Hobbiten foregår og da Ringenes Herre tar til, et opprom på drøye 50 år. "Vel, jeg har lest Hobbiten, så jeg har en liten anelse om hva som foregår i denne perioden. Hvordan dette skal fungere over to filmer vet jeg ikke helt. Guillermo har ikke startet med manuset enda, men jeg kan love deg at det kommer til å bli fantastisk."
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse