Annonse
Tidligere kunne Filmforumet fortelle at Martin Campbell har ansatt Mel Gibson i filmen Edge of Darkness, en film basert på en miniserie han selv regisserte på 80-tallet. I dag har det kommet frem at Campbell jobber med et annet storstilt prosjekt som har oppstart med en gang han er ferdig med Edge of Darkness.

Filmen har fremdeles ikke fått et navn, men er blitt beskrivet som en spionthriller produsert av United Artists, selskapet som er deleid av Tom Cruise. Om Cruise skal delta i prosjektet har ikke selskapet bekreftet eller avkreftet.

Det som derimot er bestemt er at filmen skal forfattes av 24-skaperen Joel Surnow og 24-produsenten Michael Loceff. Filmen blir produsert av Gary Lucchesi og Tom Rosenberg, men ingen dato for oppstart er satt enda. Campbell har en travel tid foran seg, med fire prosjekter i tillegg til denne på to-tre år.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse