Annonse
Først og fremst må vi si at det er ikke helt sikkert at filmen Man of Steel faktisk blir en realitet. Dette er planlagt å være en oppfølger til Superman Returns, men følelsene for prosjektet er todelt med like sterke krefter både for og i mot at dette prosjektet får det grønne lyset.

Brandon Routh har snakket med Coming Soon angående dette eventuelle prosjektet, og snakket om Superman slik mange kunne ønske oss å se ham. "Noe publikum er ute etter å se, og i hvert fall jeg, er at Supermann slår til noen eller noe. Da jeg filmet Superman Returns tenkte jeg at det eneste jeg gjorde var å løfte ting, jeg følte at jeg jo må få ut litt irritasjon på en måte. Så jeg er glad for at dette skulle bli en del av den neste filmen. "

"Jeg håper også å få se en litt mer humoristisk Clark, få litt mer Clark og Jimmy, litt mer Clark og Lois slik vi er vant til å se dem, kanskje ting mellom dem to blir bedre. Jeg tror dette er noe publikum ønsker å se, og dette er jo noe av de beste øyeblikkene fra de tidligere filmene. Helst ser jeg at Clark og Lois finner tilbake til hverandre."

Routh mener han har satt av tid til å jobbe med denne filmen neste år, og nå som Bryan Singer snart er ferdig med Valkyrie, og kommer tilbake til USA med nye idéer i hodet, så kan det kanskje komme noe ut av det.

Man of Steel ligger ute på imdb.com med en foreløpig lanseringsdato i juni 2009. Både Brandon Routh og Kevin Spacey har begge sagt seg villige til å gjenta sine roller, så da er det bare å vente å se.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse