Annonse
Oskar Øiestad fra Nøtterøy, Jonas Hoff Oftebro fra Oslo og Fridtjov Tangen fra Lørenskog, er etter en lang prosess plukket ut til å spille henholdsvis Egon, Kjell og Benny i Olsenbanden jr. og det sorte gullet. – Vi gleder oss veldig til å jobbe sammen med disse gutta når innspilling starter 20. mai, sier regissør Arne Lindtner Næss.

– Etter en lang prosess er vi nå glade for å kunne presentere barna som skal gjøre karakterene i Olsenbanden jr. og det sorte gullet levende på lerretet!, sier en fornøyd regissør. – Våre fire tidligere filmer om juniorbanden ble store suksesser, ikke minst takket være barnas betydelige innsats. Når vi nå skal inn i en ny runde, vil forventningen til de nye barna selvsagt være store både hos oss og hos publikum. De nye barneskuespillerne må finne sitt eget personlige utrykk og fylle karakterene med liv. Det har de på en overbevisende måte vist oss at de kan, og vi gleder oss til å jobbe sammen med dem, sier Lindtner Næss.

Og her er gutta...
Egon spilles av Oskar Øiestad. Oskar er 12 år og er fra Nøtterøy. Oskar har mye scene-erfaring innenfor sang og musikk. Han spiller gitar og synger i et ungt rockeband som heter Stinn brakke, som har gjort seg bemerket i Vestfold.
Han liker godt å stå på scenen og har tidligere vært med i flere skoleteater-oppsetninger. På fritiden spiller Oskar trombone i Nøtterøy Skolekorps, driver på med gitar og bandøvelse. I tillegg er han glad i golf og basket.
Kjell spilles av Jonas Hoff Oftebro. Jonas er 12 år og fra Oslo.

Jonas har vært en av programlederne i “Gjesten” som har gått på NRK. Han har medvirket som statist i spillefilmen “Max Manus”. Jonas har også spilt ulike roller i NRK Radioteatret. Han er flink til å synge. I fritiden driver Jonas først og fremst med fotball og svømming. Han liker å lære språk og har gått på engelsk språkskole i Afrika.

Benny spilles av Fridtjov Tangen. Fridtjov er 12 år og kommer også fra Lørenskog. Fridtjov har vært med i Oslo Barne- og Ungdomsteater siden han var 9 år. Han har stått på scenen på trikkestallen på Torshov hvor han har hatt en lang rekke roller (Musefar, Konge, Prøysenroller etc). I 2007 spilte Fridtjov en rolle på Amfiscenen ved Nationaltheatret i stykket Himmelweg. Fridtjof liker fotball, være sammen med venner, stå slalåm, hoppe trampoline og lytte til lydbøker.

(Kilde: Pressemelding, Nordisk Film AS)
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse