Annonse
I denne tredje sesongen av den populære TV-serien er de tilbake med nye kjærester, nye påfunn og ville situasjoner. Charlie har endelig, etter et utall med tilfeldige one-night stands, kommet i et seriøst forhold med en ballettdanser.

Alan som vanligvis er det stikk motsatte av Charlie med sine ”the one” forhold, har plutselig fått noe på gang med en sexy 22-åring, som pent sagt ikke er den skarpeste kniven i skuffen.
Jake har også noen han vil imponere når han skal på sin aller første fest. Den unge gutten har også mange andre morsomme påfunn og kommentarer i løpet av denne sesongen, men hvor intellektuelt alt han sier og foretar seg er får bli en annen sak.

Det blir ofte moro når brødrene Harper begynner å krangle om noe, og det skjer ofte i denne tredje sesongen. Mens Charlie er en mer løssluppen type, er Alan en mer seriøs person. Dette blir det fort konflikter ut av.
Det brødrene har felles er at de ikke kan fordra sin egen mor, Evelyn, som ikke bryr seg om så mye annet enn at hun selv skal ha det bra.
I tillegg har du deres mildt overvektige hushjelp, Berta, som også ofte skaper noen morsomme scener. En annen som er verdt å nevne er Alan’s eks-kone Judith, som har beholdt huset etter skilsmissen og hater å se at Alan blir sammen med en halvparten av hennes alder. Til slutt har vi Rose, Charlie’s litt mentalt ustabile venn, som kan finne på å lime hans edlere deler fast i skrittet på ham hvis han gjør noe hun ikke liker.

Alt i alt er det en veldig morsom TV-serie som har vært suksessfull i flere år. Man kan se det gode samspillet mellom Charlie Sheen (Charlie) og Jon Cryer (Alan) som er nødvendig for at dette skal bli en bra serie, som er verdt og se på. Samtidig gjør Angus T. Jones (Jake) det veldig bra som den ganske dumme sønnen til Alan.
Latteren sitter løst når du ser på denne serien, og den er absolutt verdt å ta en titt på hvis du liker TV-komedier.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse