Annonse
Det kan være flere som har fått nok av Tom Cruise og hans scientologisnakk, men at mannen er en god skuespiller kommer man allikevel ikke unna. Og en av hans, etter min smak, beste roller er som Ethan Hunt fra Mission:Impossible-filmene. Nå er Cruise kanskje aktuell igjen som denne hemmelige agenten.

Dessverre er informasjonen rundt dette veldig vage for øyeblikket, slik at man ikke kan si noe sikkert om det blir noe av eller ikke. Cruise driver og fullfører Valkyire, en film mange har sagt kommer til å floppe stort, samt at han har tre andre filmer på tapeten fremover. Dette gjør at vi nok ikke vil få se Ethan Hunt før senest høsten 2009 eller muligens 2010.

Så la oss håpe at studioene er interessert i et nytt kapittel i sagaen om Hunt, og at de er villige til å ta tilbake Cruise, Rhames og kanskje Monaghan også.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse