Annonse
Iron Man, eller Tony Stark som han også heter, spilt av Robert Downey jr, har vist seg å være en meget sterk suksess for Marvel. Tegneseriebladet har for første gang produsert en film uten hjelp av et annet studio, og kan vise til tall som nærmer seg rekorden til Spider-Man 3. Allerede åpningshelg har filmen spilt inn godt over 100 millioner dollar, bare i USA.

Men dette er ikke den eneste gangen vi får se Iron Man i år, da han også er med i nyinnspillingen av The Incredible Hulk, med Edvard Norton som Hulken. Denne filmen har verdenspremiere 13.06.08, men kan nok ikke forvente like sterke tall som Iron Man. Men med to ganske sterke filmer vil nok sommeren 2008 være den beste i Marvels historie.

Nå har Marvel kommet med en offisiell lanseringsdato for fire nye filmer de neste årene. 30. april 2010 kommer oppfølgeren til Iron Man, med det innovative navnet Iron Man 2, etterfulgt av Thor 4. juni 2010. Begge disse datoene er amerikansk lanseringsdato, den norske datoen er selvfølgelig ikke satt enda, men vi kan i hvert fall forvente at Iron Man 2 vil bli en verdenspremiere slik eneren var. Robert Downey jr. har i sin kontrakt sagt ja til å delta i oppfølgeren, mens regissør Jon Favreau fremdeles snakker med studioet om dette

I tillegg planlegger Marvel to filmer med Avengers-tema. Avengers er en gruppe superhelter skapt av Stan Lee, og består av Ant-Man, Wasp, Thor, Iron Man og opprinnelig Hulken. Sistnevnte ble etter hvert byttet ut med Captain America, og det er han som skal stå for den første filmen. Marvel har satt 6. mai 2011 som lanseringsdato for filmen The First Avenger: Captain America, og juli 2011 for filmen The Avengers.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse