Annonse
DU VIL GJERNE VÆRE SKRIBENT/ANMELDER:
Vi har noen forutsetninger til deg som har lyst å bidra, og disse bør leses først. Føler du at du befinner deg innenfor disse kravene, er det bare å ta kontakt!

Forutsetninger
  • Først og fremst må du være minst 16 år.
  • Du må være glad i å skrive og ha over gjennomsnittet interresse for film og det som skjer rundt i "filmverden".
  • Vi ønsker oss personer som er i stand til å jobbe litt på eget initiativ med å finne filmnyheter og annet stoff, i tillegg til å skrive filmomtaler.
  • Våre skribenter bør være god i norsk skriftlig, og være i stand til å skrive på en måte som innbyr til å lese.
  • Det er også et pluss om du har et ønske om å bidra til Filmforumet.no utover bare skriving også, da vi har mange oppgaver i driften som kan ha godt av litt fordeling på flere personer.

Når du tar kontakt ønsker vi at du legger ved fullt navn, alder og bosted. Send gjerne også med linker til evt. andre nettsider du har skrevet for. Når vi har mottatt din epost, vil vi ta kontakt med deg med informasjon om hvor du kan sende 2-3 artikler til gjennomlesning og vurdering.

>> SEND OSS EN EPOST VIA KONTAKTSKJEMAET


DU VIL GJERNE BIDRA SOM ANNONSESELGER:
Vi ønsker å kunne videreutvikle Filmforumet.no i en langt større grad fremover enn vi har til nå. Det som desverre stopper endel av utviklingen for nettprosjekter av vår karaktér er mangel på økonomiske ressurser. Dette ser vi at kan løses ved å samarbeide med en person som vil ta seg av jobben med å skaffe annonsører.

Bakgrunnen for at vi trenger en eller to personer til å selge annonser er at vi i andre rekke da vil få inntekter som vi kan bruke til å betale skribenter for artikler.

Annonseselgere vil få en prosentsats for sine salg. Ta kontakt med oss for mer informasjon og for å gjøre en avtale.

Praktisk informasjon
Det å være skribent for Filmforumet.no er foreløpig en frivillig jobb. Vi har desverre ikke på det nåværende tidspunkt mulighet til å honorere bidrag, men håper at vi i fremtiden kan komme såpass langt at dette kan bli mulig. Pr. idag kan vi tilby DVDer og Blu-Ray disker i form av anmelderkopier fra filmselskapene og gratis kinobilletter til pressevisninger (Hovedsaklig i Oslo).

Vi ser frem til å høre fra DEG!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse