Annonse
Regissøren Jan De Bont, som i 1994 ga oss Speed, har vært mer eller mindre i døse siden 2003 da han kom med den andre filmen om Lara Croft. Nå er han derimot aktuell med en oppfølger til Point Break.

Veldig lite er sagt om denne nye filmen enda, det har ikke kommet en historie, og det er heller ikke bekreftet/avkreftet om Patrick Swayze og Keanu Reeves dukker opp igjen i denne filmen. Eneste som er sikkert er at manuset er skrevet av W. Peter Iliff, mannen som skrev den første filmen.

Filmen som foreløpig har fått tittelen Point Break: Indo vil etter ryktene være plassert et sted i Asia og innspillingen skal foregå i Singapore og Bali, med lansering i 2009. Filmforumet kommer selvfølgelig tilbake med mer senere.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse