Annonse
Uwe Boll er et navn som er kjent for de aller fleste filminteresserte, men kanskje ikke på den måten man helst vil være kjent for. Boll er nemlig kjent for å ta gode dataspill og gjøre dem om til elendige filmer. Boll selv tar ikke dette særlig tungt, men slår like hardt tilbake mot alle de som sier noe om han. Som da han bød inn til en boksekamp mot noen av sine kritikere (les historien).

Nå er altså Boll ute med leppa igjen, og sier at det er kun en regissør som er bra nok til å filmatisere Grand Theft Auto-spillene, eller GTA som de oftest blir kalt. "Grand Theft Auto er superinteressant for meg, og jeg tror faktisk jeg ville vært den rette mannen til å ta på seg dette prosjektet, fordi alle mine filmer er blodige og voldelige og jeg har ingen problemer med action scener," sier Boll i et intervju. "Men de ender vel opp med en regissør som Michael Bay eller Brett Ratner og får en PG-13 film til 150 millioner dollar. Jeg tror det hadde vært mye bedre å lage en veldig hard og brutal 30 millioner dollar film, uten kompromisser. Men jeg er ikke optimistisk."

Rockstar Games, som produserer spillene, har valgt å ikke komme med noen kommentar til Bolls uttalelser.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse