Annonse

På sidene til Weta har Peter Jackson lagt ut en innbydelse til alle sammen om å komme med spørsmål angående de to filmene som skal lages i forbindelse med Hobbiten. Jackson gjorde dette før Ringenes Herre med stor suksess, og sammen med regissør Guillermo del Toro vil de nå prøve igjen.

Jackson inviterer alle til å sende inn sine spørsmål, så vil han sammen med del Toro svare på de 20 mest spurte spørsmålene, i tillegg til å svare på spørsmål live via webchat på siden. Hele intervjuet vil bli gjort i løpet av en time lørdag 24. mars kl. 22.00 vår tid.

For de som ønsker å lese mer, og kanskje sende inn noen spørsmål anbefales å ta en titt på Weta sine sider http://www.wetanz.com/holics/
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse