Annonse

Filminfo og video

Torrid Zone

Dessverre for Mr. Case har Nick nettopp møtt en amerikansk dame ved navn Lee Donley (Ann Sheridan) som er veldig flink til å spille kort, så lenge det er hun som stokker og gir. Samtidig er han også fast bestemt på å dra tilbake til statene for å begynne i ny jobb. Dermed begynner Mr. Case sine forsøk på å få Nick til å bli værende, og han vet akkurat hvilke punkter han skal spille på for å få til dette.
Samtidig som Nick begynner i sin gamle jobb rømmer en av plantasjens motstandere fra det lokale fengselet, og han er fast bestemt på å få tilbake jorden han mener Mr. Case har tatt fra ham…

Filmen er morsom med en god handling. De gode skuespillerprestasjonene gjør det hele ekstra verdt og se på. James Cagney og Pat O’Brien hadde spilt i flere filmer sammen før denne, og man kan merke det gode samarbeidet. Samtidig gjør Ann Sheridan det godt i rollen som Lee Donley, den amerikanske syngedamen som også er god til å spille kort…
Andy Devine, som spiller Wally, gjør også en god rolle og gir enda litt humor til filmen.

Dette er en god film som er verdt og se hvis du er glad i gamle filmer med en litt gammeldags handling og humor (filmen er fra 1940). Liker du ikke dette, og i tillegg ikke liker svart/hvitt filmer, bør du nok styre unna denne.
Selv ble jeg positivt overrasket til tider, men til noen tidspunkter kunne det bli litt kjedelig. Jeg vil si det er en helt grei film, ikke noe mer og ikke noe mindre.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse