Annonse
Det har lenge vært klart at det skal produseres tre filmer om den evigkjære karakteren Tintin, skapt av den belgiske tegneserieartisten Hergé. Sammen har Steven Spielberg og Peter Jackson bekreftet at Spielberg skal regissere den første filmen, og PJ den andre. Hvem som skal ta ansvaret for den tredje har lenge vært uvisst, og rykter har foreslått både George Lucas og James Cameron på grunn av deres tette bånd med Spielberg.

Men nå har Spielberg kommet med en uttalelse hvor han sier at han selv og PJ mest sannsynlig kommer til å regissere den tredje filmen sammen. Innspillingen starter senere i år, med Thomas Sangster (Love Actually, Nanny McPhee) som Tintin, Andy Serkis som Captain Haddock og muligens Eric Stoltz som Dr. Krospell. Filmen skal ha premiere en gang i 2009.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse