Annonse
Forventningene til en film har en tendens til å bli veldig høye når ryktene sier at den kan bli kandidat til å bli en av de største åpningsfilmene noen sinne. "Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" har verdenspremiere på torsdag, og industrien i USA forventer at filmen vil tjene inn 150 millioner dollar over en fem-dagers-periode, bare i USA. Dette kan gjøre at Indiana Jones kan forbigå dagens rekordholder Spider-Man 3, som tjente 151,1 millioner dollar i mai i fjor. Dog klarte Spider-Man 3 dette på kun tre dager.

"Skull" (som filmen ofte blir omtalt som) representerer det siste bidraget i et meget sterkt merkenavn som startet for 19 år siden. De tre første filmene tjente fra 209,6 millioner dollar for originalen "Raiders of the Lost Ark" i 1981 til 197,2 millioner dollar for den tredje filmen "Indiana Jones and the Last Crusade" i 1989, dog tjente "Crusade" mer over hele verden slik at den totalt sett. Film nummer to i rekken, "Indiana Jones and the Temple of Doom" tjente mindre enn de to andre både på det amerikanske og det internasjonale markedet.

Slik det er vanlig med store blockbustere fra Hollywood om dagen, vil "Skull" åpne i 61 land samtidig. Og selv om filmen har fått en del dårlig kritikk, har produksjonsselskapet Paramount stor tro på at jungeltelegrafen vil overskygge de dårlige kritikkene og at folk vil flokke til kinosalene. Paramount er selvsikre på at deres film vil skrive seg inn i rekordbøkene.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse