Annonse
Highlander-filmen fra 1986 må vel sies å være den eneste ordentlige suksessen Christopher Lambert har hatt som skuespiller. Nå er det blitt bestemt at det skal produseres en ny film med Connor McLeod. Art Marcum og Matt Holloway, forfatterne bak Iron Man, har nå sagt seg villige til å skrive et nytt manus.

Peter Davis, en av produsentene bak den nye filmen, sier at dette ikke bare skal bli en nyinnspilling, men at de ønsker å dra med mer historie bak The Highlander, og forsøke å fokusere mer på romantikken, og ikke minst da det romantiske dilemmaet man får da du selv er udødelig, mens dine kjente og kjære etter hvert dør av tidens tann.

Filmen har ikke fått hverken en offisiell lanseringsdato eller startdato for innspilling
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse