Annonse
Vi har tidligere bekreftet at Ian McKellen skal komme tilbake i rollen som Gandalf under innspillingen av Hobbiten, det samme gjelder Andy Serkis i rollen som Gollum. Nå viser det seg at det også er store muligheter for at Viggo Mortensen kommer tilbake i rollen som Aragorn.

Ifølge det amerikanske bladet Variety har McKellen, Serkis og Mortensen alle vært i kontakt med Guillermo del Toro og Peter Jackson for å komme med bidrag til manuskriptet. Manuset er forventet skrevet av Philippa Boyens og Fran Walsh, med del Toro og PJ som overordnede for dette prosjektet.

Av de karakterene som da er med i både Hobbiten og Ringenes Herre har vi altså fått et ja fra Ian McKellen som Gandalf, Andy Serkis som Gollum og Viggo Mortensen som Aragorn. I tillegg har Cate Blanchett sagt seg meget villig til å gjenta rollen som Galadriel hvis hun skulle få forespørsel om dette, noe vi ikke har fått bekreftet enda. Hugo Weaving (Elrond) derimot har sagt han ikke ønsket å være med på Hobbiten, men han har ikke bekreftet dette til noen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse