Annonse
Christian Bale, som nylig er mest kjent for å portrettere Batman, skal spille en ny helt. Det er nå bestemt at han skal følge i Edward Furlong (Terminator 2: Judgement Day), Nick Stahl (Terminator 3: Rise of the Machines) og Thomas Dekker (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) sine fotspor ved å ta på seg rollen som John Connor.

Det er her planlagt å lage en trilogi, hvor første film starter i 2019, og John Connor leder an angrepet mot de onde robotene fra Cyberdine. Filmen har fått tittelen Terminator: The Future Begins (noe som minner meg om Christians forrige suksess Batman Begins), og skal regisseres av McG. Innspillingen har allerede startet, og andre skuespillere på listen er Sam Worthington, Anton Yelchin og Moon Bloodgood. De som forventer å se Arnold Schwarzenegger i denne filmen vil nok dessverre få seg en aller så liten skuffelse
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse