Annonse
Tidligere skrev vi at Viggo Mortensen har sagt ja til å være med i Hobbiten, hvor han skal gjenta sin rolle som Aragorn. Dette var meldt i det amerikanske bladet Variety, og uten særlig bakgrunnsjekk slo vi opp den samme nyheten. Men nøyere etterforskning viser at Aragorn ikke er med i boken, og at derfor kan være store muligheter for at dette var feil.

Ryktene har også sagt at de to filmene som Guillermo del Toro og Peter Jackson skal produsere vil være en som baserer seg på boken, og en som baserer seg på tiden mellom Hobbiten og Ringenes Herre. Nå har også dette blitt tilbakevist, og det sies nå at begge filmene skal basere seg på boken.

Det er med andre ord tydelig at det er veldig mange som mener mye forskjellig rundt omkring, og vi i Filmforumet skal gjøre alt vi kan for å prøve å finne den riktige informasjonen etter hvert som den kommer.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse