Annonse

Filminfo og video

King of California

King of California er skrevet og regissert av Mike Cahill, og er hans første film.
Mike prøver for hardt å lage en sprø komedie med en noe alvorlig undertone, og mislykkes med dette. Poengene er brukt før i flere varianter og det hele bærer preg av uerfarenhet. Han bruker de samme flashbacksekvensene flere ganger for å få frem svikfølelsen Miranda har av å ha en sprø far.

Men til tross for ett dårlig plott og labre poeng har Michael Douglas en av sine beste prestasjoner i denne filmen, han spiller den sprø Charlie på en utmerket rolle og viser frem en ny side av seg selv. Michael Douglas passer absolutt til å spille en sprø mann, han har uttrykk og væremåter i denne filmen som er helt fantastiske og koser seg maksimalt i rollen som Charlie.

Evan Rachel Wood er Miranda, Charlies forsømte datter. Hun viser styrke i denne rollen og følger Michael Douglas sitt eksempel med å spille rollen helt ut. Samspillet mellom Evan og Michael er hundre prosent perfekt og disse to berger filmen noe.

Hadde det ikke vært for Michael Douglas sine fantastiske egenskaper som sprø mann hadde denne filmen vært en total fiasko. Filmen i seg selv er platt med ett plott som ikke er helt nytt, det er noen nye vinklinger på poenger i filmen men den faller stort sett gjennom. Liker du Michael Douglas og Evan Rachel Wood kan denne filmen sikkert passe i samlingen, men det er ikke en stor film-opplevelse og se den
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse